🎥 Man die Pizza bezorger in coma wurgde bedreigd door bekende vechter! 'Ze pakken je wel' Nieuws
Nieuws

🎥 Man die Pizza bezorger in coma wurgde bedreigd door bekende vechter! 'Ze pakken je wel'

🎥 Man die Pizza bezorger in coma wurgde bedreigd door bekende vechter! 'Ze pakken je wel'

Dustin Alexander McDowell is gearresteerd nadat hij beschuldigd werd van het wurgen van een pizza koerier op een parkeerplaats in Florida en hem vervolgens op de grond gooide.

Het incident vond plaats na verkeersagressie en McDowell is aangeklaagd voor zware mishandeling en het manipuleren van bewijsmateriaal. Het slachtoffer ligt nu in coma met ernstig hersenletsel. UFC-veteraan Tom DeBlass heeft zijn afschuw geuit over het incident en hoopt op gerechtigheid voor het slachtoffer.

UFC-veteraan Tom DeBlass eist gerechtigheid na brute aanval op pizza koerier

"Hier is de minkukel die de 22-jarige pizzabezorger volgde, uit de auto stapte, hem wurgde en vervolgens achterliet om te sterven", schrijftDeBlass op Instagram. "De jongeman liep een hersenletsel op en ligt op de intensive care."

"Ik sprak met een politieagent in de stad waar het gebeurde, Panama City, Florida, en hij zal me in contact brengen met het slachtoffer. Ik bid voor zijn herstel en we zullen hem de steun geven die hij nodig heeft."

"Onthoud het gezicht van deze walgelijke persoon. Kijk naar hem, puur en smerig. Overgewicht, ziet er vies en onzeker uit. Probeer dat stoere gedoe eens bij een echte volwassen man. 100% zeker krijg je in de gevangenis een lesje liefde. Dat beloof ik je", aldus DeBlass.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws