Man beet vechter (16) stuk uit oor! ' Hij wilde mij neersteken'
Home / Nieuws / Man beet vechter (16) stuk uit oor! ‘ Hij wilde mij neersteken’

Man beet vechter (16) stuk uit oor! ‘ Hij wilde mij neersteken’

Alex Williams de 16-jarige MMA-vechter kwam afgelopen week in het nieuws terwijl hij een volwassen man van zich afsloeg. Nu een paar dagen later blijkt dat de man een stuk uit het oor van de jonge vechtsporter beet. Ook dreigde hij de tiener neer te steken.

De video waarop te zien is dat de 16-jarige in een heftig gevecht gewikkeld raakte met de man, ging wereldwijd viraal nadat zijn trainer deze op social media plaatste. Williams die in zijn lunchpauze op een bankje in Guisborough, Engeland zat, werd naar verluidt benaderd door een man. Teeside Live meldt dat de man dreigde: ,,Ik ga je kop in slaan en ik ga je neersteken in de steeg”, ook beet hij een stuk van het oor van de tiener.

Escalatie

De man had waarschijnlijk geen idee dat Williams een meervoudig junior wereldkampioen BJJ en MMA-vechter was die traint bij de bekende SBG South Shields-sportschool. ,,Mijn belangrijkste doel was om de situatie veilig te de-escaleren”, zei Williams tegen de lokale pers.

Het incident eindigde toen de man wegliep na het pak slaag. Williams belde kort daarna de politie. Hij ging toen naar het ziekenhuis en kreeg zes hechtingen in zijn oor. De politie zoekt nog steeds getuigen van het incident.

Bekijk ook

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Nog een keer verliezen is geen optie

Kickbokser Katapult rivaal ‘KO’! Waarom ook niet (video)

Er gebeuren de meest vreemde dingen in de ring

‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

Conor McGregor is niet alleen een beruchte vechter maar ook nog eens een van de rijkste.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page