Man beet vechter (16) stuk uit oor! ' Hij wilde mij neersteken' Nieuws
Nieuws

Man beet vechter (16) stuk uit oor! ' Hij wilde mij neersteken'

Man beet vechter (16) stuk uit oor! ' Hij wilde mij neersteken'

De video waarop te zien is dat de 16-jarige in een heftig gevecht gewikkeld raakte met de man, ging wereldwijd viraal nadat zijn trainer deze op social media plaatste. Williams die in zijn lunchpauze op een bankje in Guisborough, Engeland zat, werd naar verluidt benaderd door een man. Teeside Live meldt dat de man dreigde: ,,Ik ga je kop in slaan en ik ga je neersteken in de steeg", ook beet hij een stuk van het oor van de tiener.

Escalatie

De man had waarschijnlijk geen idee dat Williams een meervoudig junior wereldkampioen BJJ en MMA-vechter was die traint bij de bekende SBG South Shields-sportschool. ,,Mijn belangrijkste doel was om de situatie veilig te de-escaleren", zei Williams tegen de lokale pers.

Het incident eindigde toen de man wegliep na het pak slaag. Williams belde kort daarna de politie. Hij ging toen naar het ziekenhuis en kreeg zes hechtingen in zijn oor. De politie zoekt nog steeds getuigen van het incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws