Logan Paul overleeft tegen Mayweather in Miami (video) Nieuws
Nieuws

Logan Paul overleeft tegen Mayweather in Miami (video)

Logan Paul overleeft tegen Mayweather in Miami (video)

Floyd Mayweather en Logan Paul kwamen afgelopen nacht met elkaar in botsing tijdens de headliner van een boksevenement in Miami, welke live werd uitgezonden op Showtime pay-per-view. Paul overleefde en het gevecht eindigde in een gelijkspel. Bekijk hieronder de video-hoogtepunten.

Mayweather, die nu 44 jaar oud is, heeft niet meer professioneel gebokst sinds hij zijn algemene record verbeterde naar 50-0 met een TKO-overwinning op Conor McGregor in 2017. Dat gezegd hebbende, won de legende een demo gevecht met RIZIN-ster Tenshin Nasukawa op oudejaarsavond in 2018 en behaalde een eerste ronde TKO.

Paul die als underdog de wedstrijd met Mayweather in ging startte als een raket en hield het alle rondes vol tegen Mayweather. De knock-out viel niet ondanks de aangepaste last minute regel om met lichtere bokshandschoenen te vechten. Het gevecht eindigde dan ook in een gelijkspel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws