Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

Goed nieuws voor de fans van Rico Verhoeven, zij die de GLORY wereldkampioen kickboksen niet live kunnen zien vechten op zaterdag 2 juni in Birmingham, Engeland, kunnen via diverse manieren hun idool zijn titel zien verdedigen. Niemand minder dan Ziggo zendt de partij tussen Rico Verhoeven en Mladen Brestovac gratis en voor niets uit op TV via kanaal 14. Voor de Ziggo abonnees dus een voordeel, want die hoeven geen rare fratsen uit te halen zoals het downloaden van een live stream via internet of Youtube.

Live en gratis kijken naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

GLORY 54 zie je live bij Ziggo Sport kanaal 14 zaterdag 2 juni vanaf 22.30 uur

Het heeft even geduurd voordat Rico Verhoeven weer de ring in zou stappen voor een partij, al lang wordt er geanticipeerd op een clash tussen Verhoeven en Badr Hari, in wat wel de meest begeerde rematch in de kickboks wereld moet zijn. In december vorig jaar stond Verhoeven tijdens GLORY 49 oog in oog met Jamal Ben Saddik, en deze partij wist Verhoeven op zijn naam te zetten. Zijn gedoodverfde tegenstander Badr Hari stond meest recentelijk in Rotterdam tegen Hesdy Gerges in de ring, deze partij ging naar Badr. Dus alle registers lijken open om een rematch te doen.

Eerst even langs knockout koning Brestovac

Voordat Badr en Verhoeven elkaar zullen treffen staat Mladen Brestovac tegenover de onbetwiste kampioen Verhoeven. In wat eerst gekwalificeerd werd als een superlicht werd recentelijk omgezet naar een wereldtitel gevecht. Verhoeven zet zijn titel op het spel, want als hij verliest tegen Brestovac is deze de nieuwe GLORY zwaargewicht wereldkampioen. De Nederlander op zaterdag 2 juni in Birmingham wel winnen van Brestovac, om ooit weer tegen Badr in de ring te komen. GLORY 54 in Birmingham kijk je dus op zaterdag 2 juni gratis en live bij Ziggo Sport (kanaal 14). Het hoofdprogramma start rond 22.30 uur (Nederlandse tijd), de zogenaamde undercard wordt niet live uitgezonden.

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! 'Vechten in Oekraïne, niet zeuren'

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! ‘Vechten in Oekraïne, niet zeuren’

De Bellator zwaargewicht vechter heeft een warme relatie met de Russische President Poetin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page