Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac Nieuws
Nieuws

Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

Live en gratis kijken op TV naar Rico Verhoeven vs. Mladen Brestovac

GLORY 54 zie je live bij Ziggo Sport kanaal 14 zaterdag 2 juni vanaf 22.30 uur

Het heeft even geduurd voordat Rico Verhoeven weer de ring in zou stappen voor een partij, al lang wordt er geanticipeerd op een clash tussen Verhoeven en Badr Hari, in wat wel de meest begeerde rematch in de kickboks wereld moet zijn. In december vorig jaar stond Verhoeven tijdens GLORY 49 oog in oog met Jamal Ben Saddik, en deze partij wist Verhoeven op zijn naam te zetten. Zijn gedoodverfde tegenstander Badr Hari stond meest recentelijk in Rotterdam tegen Hesdy Gerges in de ring, deze partij ging naar Badr. Dus alle registers lijken open om een rematch te doen.

Eerst even langs knockout koning Brestovac

Voordat Badr en Verhoeven elkaar zullen treffen staat Mladen Brestovac tegenover de onbetwiste kampioen Verhoeven. In wat eerst gekwalificeerd werd als een superlicht werd recentelijk omgezet naar een wereldtitel gevecht. Verhoeven zet zijn titel op het spel, want als hij verliest tegen Brestovac is deze de nieuwe GLORY zwaargewicht wereldkampioen. De Nederlander op zaterdag 2 juni in Birmingham wel winnen van Brestovac, om ooit weer tegen Badr in de ring te komen. GLORY 54 in Birmingham kijk je dus op zaterdag 2 juni gratis en live bij Ziggo Sport (kanaal 14). Het hoofdprogramma start rond 22.30 uur (Nederlandse tijd), de zogenaamde undercard wordt niet live uitgezonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws