Home / Nieuws / Lingerie Fighting Championships: Vechten in je ondergoed

Lingerie Fighting Championships: Vechten in je ondergoed

De Amerikaanse feestdag 4th of July staat voor de deur, om dit te vieren houdt Lingerie Fighting Championships een groot toernooi.

Bij Lingerie Fighting Championships: vechten bloedmooie dames in hun ondergoed of sexy lingerie. Maar laat u niet misleiden het zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

“We zijn erg verheugd deel uit te maken van het heetste feest op 4 juli in Las Vegas”, zegt Shaun Donnelly, CEO van LFC. “Niet alleen krijg je met je ticket alle gevechten en vuurwerk, maar het is ook de toegang tot de heetste nieuwe club in de stad.”

Topless

Er worden maar liefst twee events (LFC28 en LFC29) gehouden met echte titelgevechten, die plaatsvinden op het dak van de Seamless Adult Ultra Lounge. Seamless factureert zichzelf als de ultieme VIP-bestemming en het is gemakkelijk te zien waarom. De club beschikt over 10.000 vierkante voet van pluche, stijlvolle inrichting met enorme plasmaschermen sieren de muren.

Met een aantal van de mooiste topless entertainers in Las Vegas, gaat de Ultra Lounge naadloos over in een luxe after hours nachtclub waar feestgangers kunnen dansen tot de zon opkomt. Maar eerst kan men de titelgevechten aanschouwen tussen de mooie dames.

Bekijk ook

Betere knokker worden in de ring: Middagdutje helpt

t slaap goed is en het lichaam helpt herstellen na noeste arbeid is algemeen bekend.

Van 6 t/m 8 oktober vindt de 6e editie van het Taekwondo Kamp Nederland plaats. En jij kunt erbij zijn!

Oud-Taekwondo kampioen vermoord teruggevonden op Kreta

De Griekse politie onderzoekt de moord op Suzanne Eaton, een Amerikaanse Oud-Taekwondo kampioen en wetenschapper.

Laster UFC-veteraan: ONE Championship dreigt met rechtszaak

ONE Championship, een van 's werelds grootste vechtsport organisaties neemt haar werk serieus.