Lingerie Fighting Championships: Vechten in je ondergoed – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Lingerie Fighting Championships: Vechten in je ondergoed

Lingerie Fighting Championships: Vechten in je ondergoed

De Amerikaanse feestdag 4th of July staat voor de deur, om dit te vieren houdt Lingerie Fighting Championships een groot toernooi.

Bij Lingerie Fighting Championships: vechten bloedmooie dames in hun ondergoed of sexy lingerie. Maar laat u niet misleiden het zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

“We zijn erg verheugd deel uit te maken van het heetste feest op 4 juli in Las Vegas”, zegt Shaun Donnelly, CEO van LFC. “Niet alleen krijg je met je ticket alle gevechten en vuurwerk, maar het is ook de toegang tot de heetste nieuwe club in de stad.”

Topless

Er worden maar liefst twee events (LFC28 en LFC29) gehouden met echte titelgevechten, die plaatsvinden op het dak van de Seamless Adult Ultra Lounge. Seamless factureert zichzelf als de ultieme VIP-bestemming en het is gemakkelijk te zien waarom. De club beschikt over 10.000 vierkante voet van pluche, stijlvolle inrichting met enorme plasmaschermen sieren de muren.

Met een aantal van de mooiste topless entertainers in Las Vegas, gaat de Ultra Lounge naadloos over in een luxe after hours nachtclub waar feestgangers kunnen dansen tot de zon opkomt. Maar eerst kan men de titelgevechten aanschouwen tussen de mooie dames.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page