Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

Hoe een Europees kampioen kickboksen uitgroeide tot een van Nederlands grootste top drugs baronnen en zich uiteindelijk volledig bekeerde!

Dat vechtsporten soms verweven kunnen zijn met criminaliteit is bekend, echter is het niet zo dat elke vechtsporter crimineel is laten wij dat even voorop stellen. Er verschijnen regelmatig boeken van ex top vechtsporters die hun levens verhaal vertellen, zo komt binnenkort het boek uit van Jan Oosterbaan een van de groten uit de vechtsport wereld. Maar er is meer, neem Joop Gottmers die van Europees kampioen kickboksen het wist te schoppen tot een van de grootste top drugs baronnen, maar tot bezinning kwam en zich bekeerde.

Over het leven van een van Nederlands grootste drugsbaronnen en oud Europees kickbokskampioen, en hoe hij de onderwereld succesvol de rug toekeerde. Sindsdien geeft hij lezingen en trainingen om jongeren op het rechte pad te houden. Zijn boek werd een heuse bestseller waarvan enkele tienduizenden exemplaren over de toonbank vlogen. Joop Gottmers doet live zijn relaas bij Sam Lung Martial Arts

Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen.

Levens lessen van de ervaring deskundige

Wat men ook in het verleden heeft gedaan mag in feite geen toekomst in de weg staan. Persoonlijk kunnen wij het wel waarderen als mensen zelf erkennen dat hun verleden niet schoon was maar dat men de toekomst wel wil schonen. Zo ook Joop Gottmers die zijn getinte verleden gebruikt om mensen te wijzen op het feit dat je beter op het rechte pad kunt blijven. Wijze levens lessen dus die de moeite waard zijn om tot je te nemen.

Ik was getraind om in mezelf te geloven. Ik geloof nu dat, als God niet in had gegrepen, ik nu al jaren dood was geweest.

Lezingen en delen van ervaringen

Regelmatig geen Joop Gottmers lezingen over zijn ervaringen, en op 20 september aanstaande zal hij bij Sam Lung MartialArts in Oss een lezing houden. Daar zal hij ook uit zijn boek Knock Out refereren aan wat hij heeft mee gemaakt in zijn vechtsport carrière en hoe hij als gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen die kickbokskampioen werd en daarna in de drugshandel belandde. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes.

Wil je graag bij de lezing aanwezig zijn? Reserveer dan op tijd via 06 146 33 566, entree is slechts €10,-.

Joop Gottmer Van Europees Kampioen Kickboksen Tot Drugs Baron

 

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page