'Levend geroosterd!' Bokser dood na bizar ongeval (video)
Home / Nieuws / ‘Levend geroosterd!’ Bokser dood na bizar ongeval (video)

‘Levend geroosterd!’ Bokser dood na bizar ongeval (video)

Gerardo “Gerry” Quiñones, voormalig bokskampioen vorige week overleden door elektrocutie. Het bizarre voorval gebeurde terwijl Quiñones aan het werk was. De voormalige bokskampioen was het dak van een gebouw aan het repareren, toen een stroomdraad het materiaal raakte dat hij aan het bewerken was.

De 48-jarige bokser stierf als gevolg van elektrocutie en werd levend geroosterd tijdens het werken aan een gebouw in Magsaysay op de Filipijnen. Quiñones werkte als bouwvakker bij het bedrijfspand. Het ongeluk rakelt de discussie op in het land dat er flink wat mis is met de veiligheid rondom elektra voorzieningen.

Quiñones werd in de jaren 90 beroemd en heeft zelfs in verschillende delen van het land gebokst. Hij werd een Super Featherweight kampioen in 1996 en andere prestaties tijdens zijn bokscarrière. Quiñones werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Helaas verklaarden de artsen hem dood bij aankomst.

Veel ongelukken

Door de jaren heen zijn talloze mensen onder verschillende omstandigheden aan elektrocutie overleden. Sommige mensen werden geëlektrocuteerd tijdens bouwwerkzaamheden, terwijl sommigen het gevolg waren van een ongeluk.

Verschillende kinderen werden slachtoffer en stierven zelfs aan elektrocutie na het spelen met stroomdraden of stopcontacten. De autoriteiten hebben het publiek er herhaaldelijk aan herinnerd om voorzichtiger te zijn bij het omgaan met elektrische kabels en altijd rekening te houden met het gevaar van verkeerd omgaan met elektriciteit.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page