LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam Nieuws
Nieuws

LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam

LEKKER HOOR: Sexy MMA-vechter afgeschoten om heerlijk lichaam

En wat een lichaam heeft Valerie Loureda, daar kun je niet omheen. Wellicht klein van stuk maar gevormd als een ware sex godin, althans dat zeggen enkele hardcore fans van de vechter. Loureda trok afgelopen week veel bekijks maar ook boze blikken, van haar concurrenten.

Loureda deed een niets verhullend dansje op social media waarin haar wel gevormde zitvlak meteen in het oog sprong. Dit werkte als een rode lap op UFC Bantamweight en Ultimate Fighter (TUF) kampioen Macy Chiasson. Deze vond het echt niet kunnen, dat Loureda sex leek te verkopen. En shoot de video dan ook af met flink wat commentaar.

Lekker hoor

Ook vrouwen UFC kampioen in twee gewichtklassen Amanda Nunes mengde zich in de strijd. Deze kon het dansje wel waarderen. Nunes die samen met haar vriendin een kind verwacht vond het een compliment waard dat Loureda haar heerlijke welvingen frivool liet bewegen.

"Omdat ik goed gevormd ben, goed kan dansen en ook nog eens een Latino ben verkoop ik sex?" Was Loureda's vraag aan Chiasson. Fans namen het op voor Loureda en vonden dat Chiasson met haar mannelijke uiterlijk en kortgeknipt haar gewoon jaloers was. En zeg nou zelf was het dansje van Loureda nu echt zo erg?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws