Legendes Buakaw vs Saenchai bare knuckle gevecht aangekondigd! '654 wedstrijden' Nieuws
Nieuws

Legendes Buakaw vs Saenchai bare knuckle gevecht aangekondigd! '654 wedstrijden'

Legendes Buakaw vs Saenchai bare knuckle gevecht aangekondigd! '654 wedstrijden'

Buakaw en Saenchai de twee Thaiboks legendes zullen in een blote vuist gevecht elkaar ontmoeten op 18 maart 2023. Het gevecht bij organisatie BKFC werd vandaag bekend gemaakt.

Het record van Buakaw en Saenchai bestaat uit 654 wedstrijden bij elkaar opgeteld, waarbij laatstgenoemde het merendeel voor zijn rekening neemt met 378 Thaiboks gevechten. Beide vechters tekende eerder dit jaar bij Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). De van oorsprong Amerikaanse blote vuist organisatie spreidde haar invloed recentelijk uit naar Azië.

Echte legendes

Het gevecht tussen Buakaw en Saenchai zal op Muaythai regels zijn en uitgevochten worden zonder bokshandschoenen. Buakaw vocht zijn laatste bare knuckle wedstrijd in september dit jaar tegen de Turk Erkan Varol die op knockout verloor van de Thai.

Waar het gevecht tussen Buakaw en Saenchai plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt. Deze vrijdag treft Buakaw oud-rivaal en de enige vechter die het lukte om de Thai KO te slaan, Yoshihiro Sato, in het Rajadamnern Stadium.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws