Leesvoer: Nieuw boek over leven bokser Tyson Fury Nieuws
Nieuws

Leesvoer: Nieuw boek over leven bokser Tyson Fury

Leesvoer: Nieuw boek over leven bokser Tyson Fury

Goed nieuws voor de fans van bokser Tyson Fury, er komt een officiële autobiografie uit over zijn leven.

Er zijn meerdere boeken verschenen over het leven van de bokslegende Fury, echter werkte hij niet overal mee. In het geval van 'Behind the Mask' is dit een andere zaak, Tyson geeft een inkijk in zijn leven en woelige verleden.

Fury afkomstig uit een Engelse woonwagen familie schopte het tot meervoudig wereldkampioen boksen met 29 gewonnen partijen waarin hij ongeslagen bleef. Grote bekendheid verwierf 'The Gypsy King' in 2015 met het verslaan van boksgrootheid Wladimir Klitschko.

Geen opgever

De bokser Fury maakte een flinke depressie mee, raakte aan de drank en drugs maar maakte een wonderbaarlijke comeback. Met een nieuwe verworven motivatie stapte hij de ring weer in en stond tegenover Deontay Wilder.

Zaterdag 14 september komt Fury weer in actie tegen tegen de Zweed Otto Wallin, als deze wedstrijd succesvol is voor de Engelsman is een rematch met Wilder niet ver weg. Behind the Mask verschijnt 14 november aanstaande.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws