'Laffe klootzak!' UFC-vechter aangevallen tijdens event in Londen (video) Nieuws
Nieuws

'Laffe klootzak!' UFC-vechter aangevallen tijdens event in Londen (video)

'Laffe klootzak!' UFC-vechter aangevallen tijdens event in Londen (video)

Aleksandar Rakić onthulde vandaag op sociale media dat hij in Londen was aangevallen. Gisteren kreeg de Servische MMA-vechter ruzie in het publiek tijdens het UFC London-evenement, toen de voormalige Zweedse vechter Jimi Manuva hem aanviel.

Manuva gooide eerst iets naar Rakić, die niet al te veel waarde hechtte aan provocaties. Maar kreeg toen plotseling een klap in de nek van de Zweed. Dit maakte Rakic erg boos, die besloot om Manuva een bericht te sturen via sociale netwerken, voor wie hij geen vriendelijke woorden had.

,,Jimmy Manuva, wat een schandelijk gedrag gisteravond. Jongens, na het UFC London-evenement ging ik naar het hotel met de beveiliging, alleen om te ontdekken dat de hij iets naar me gooide. Hij begon me in het gezicht te stompen totdat ik het niet meer kon zien, sloeg hij me in de nek met zijn onderarm", zegt Rakić.

Oud zeer

,,Je wist dat ik alleen in Londen zou zijn en je hebt het gedaan. Je bent zo'n slechte verliezer, ik wil dat mensen weten wat voor laffe klootzak je bent en ik zal voor altijd in je hoofd zitten. Ik sloeg je knock-out en de hele wereld zag het. Slaap lekker en geniet van je pensioen", aldus Rakić.

Drie jaar geleden vochten Rakić en Manuva tijdens het UFC Fight Night 153-evenement, dat plaatsvond in Stockholm in de "Erikson Globe" Arena. Toen schakelde Rakić de Zweed uit voor zijn publiek, en dat laatste is hem blijkbaar tot op de dag van vandaag niet vergeten of vergeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws