KSI in gezicht geklapt door MMA-vechter Dillon Danis | video Nieuws
Nieuws

KSI in gezicht geklapt door MMA-vechter Dillon Danis | video

KSI in gezicht geklapt door MMA-vechter Dillon Danis | video

KSI de YouTuber die ook een bokscarrière nastreeft kreeg vanavond een bitchslap van MMA-vechter en vriend van UFC-ster Conor McGregor, Dillion Danis. De twee daagde elkaar uit en Danis haalde uit.

Dillon Danis en KSI kwamen elkaar tegen bij de weging voor Misfits Boxing X Series 3 welke morgen plaatsvindt, waar de Youtube-ster de promotor van is. Danis en KSI stonden gepland eerder dit jaar de boksring in te gaan maar dat viel in het water.

Bitchslap

Klaarblijkelijk daagde Danis vandaag opnieuw KSI uit die tegen zijn beoogde rivaal zijn meteen te willen vechten. Danis liet dat niet onbetuigd en deelde een bitchslap uit. Danis was zelf vorig weekend het doelwit van UFC vechter Nate Diaz die een vriend van de Bellator vechter een fikse mep gaf.

In de nieuwste aflevering van de boksserie Misfits Boxing X Series 3 van YouTube-ster KSI zal zwaargewicht ster Rahman Jr het opnemen tegen de last minute vervanger en voormalig UFC vechter Greg Hardy nadat Vitor Belfort zich terugtrok door het coronavirus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws