'Kort lontje!' UFC-ster McGregor pissed na incident (video) Nieuws
Nieuws

'Kort lontje!' UFC-ster McGregor pissed na incident (video)

'Kort lontje!' UFC-ster McGregor pissed na incident (video)

Conor McGregor staat bekend om het hebben van een kort lontje. Dat liet de voormalige UFC-kampioen maar weer eens zien tijdens zijn verjaardagsfeestje afgelopen weekend in Ibiza. Iemand gooide een pet naar de Ier die op geheel eigen wijze reageerde.

LAten we niet vergeten dat McGregor als een dolle tekeer ging en een steekwagen naar een bus vol UFC-vechters gooide Een oude man in een cafe sloeg, de telefoon uit de handen van een man sloeg, machinegeweer Kelly probeerde aan te vallen op onder meer de rode loper van MTV VMA. Je begrijpt het wel: in bepaalde situaties is McGregor niet zo cool.

Een incident van afgelopen weekend had kunnen eindigen zoals een van de genoemde situaties of erger, maar dat gebeurde niet. Tijdens het feesten op Ibiza gooide iemand een hoed naar McGregor, wat hem overrompelde.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SPORTbible (@sportbible)

Geluk

Dit is het deel waar je zou verwachten dat McGregor over de reling zou springen en achter wie het aan zou gaan, maar dat is niet wat er gebeurde. Maar dat het hem niet lekker zat was te zien aan de reactie van de vechter. Met een venijnig gezicht stampte hij de pet aan gruzelementen.

Wie die hoed naar McGregor heeft gegooid, heeft geluk dat ze deze reactie van hem kregen. Een sarcastische duim omhoog en wat gevloek. En niet het alternatief dat we gewend zijn. Dit bericht had gemakkelijk een andere kant op kunnen gaan. Gelukkig niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws