Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video) Nieuws
Nieuws

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika. LaPenna die meer dan 3 miljoen volgers heeft hield een online Zoom meeting terwijl hij er flink van langs kreeg.

Tijdens de coronapandemie werd het online vergaderen via Zoom populairder dan ooit. Lekker vergaderen met je collega's, interviews en wat al niet meer via het kanaal werd snel gewoon. Frankie LaPenna wilde het een stap verder nemen door live via Zoom te knokken.

Live knokken

LaPenna ook wel bekend als 'The greenscreen guy' omdat hij zijn video's voor een groen scherm opneemt en dan achteraf de meest gekke achtergronden toevoegt, had niet verwacht dat het zo zwaar zou zijn.

PFL maakte er een feestje van door een van haar vechters tegenover LaPenna in de MMA-kooi te zetten. Deze kreeg er dan ook flink van langs terwijl hij een Zoom meeting hield met wat vrienden. Kan het nog gekker?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws