'Kinderachtig!' NL-vechter moet 70% inleveren om te knokken Nieuws
Nieuws

'Kinderachtig!' NL-vechter moet 70% inleveren om te knokken

'Kinderachtig!' NL-vechter moet 70% inleveren om te knokken

Hubert Geven, miste gewicht met 1 pond voor het Unified MMA Lichtgewicht titelgevecht van vanavond tegen Shane Campbell in Canada. Campbell wil alleen vechten als Geven 70% van zijn geld inlevert. De Nederlander doet het niks want hij wil gewoon knokken.

Topvechter Geven zei dat hij nog nooit eerder gewicht had gemist voor een wedstrijd. Campbell wilde het gevecht alleen accepteren als hij 70% van zijn gage af zou geven. Geven zei geen probleem, dus het gevecht gaat gewoon door.

,,Ik heb helaas mijn gewicht gemist voor het eerst in mijn leven. Ik moest 70,3 kg zijn maar ik ben uit eindelijk niet lager gekomen dan 70.8. Dit vind ik natuurlijk super erg maar helaas", zegt Geven die gewoon wil knokken.

Karma

,,Mijn tegenstander wilde niet meer vechten tenzij ik 70% van mijn wedstrijd geld afgeef aan hem. Het geld boeit me niet dus hij krijgt de 70% en the FIGHT GOES ON! Een beetje kinderachtig is het wel van Campbell. De fans hopen dan ook op karma en dat Geven hem verslaat (lees verder onder video).

Het gevecht van Geven tegen Campbell is te zien via UFC Fightpass App. ,,Voor de mensen die mijn partij live willen kijken: ik vecht vrijdagavond de 17e, in Nederland is het 8 uur later dus dat word dan zaterdag ochtend de 18e. Houd hier rekening mee", aldus Geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws