Bekende Nederlandse vechters steunen ernstig zieke Ruby Nieuws
Nieuws

Bekende Nederlandse vechters steunen ernstig zieke Ruby

Bekende Nederlandse vechters steunen ernstig zieke Ruby
Bekende Nederlandse vechters steunen ernstig zieke Ruby

Een aantal Nederlandse topvechters steunt de doneeractie voor het ernstig zieke meisje Ruby Mavis Pearl Alladin.

Via social media doen diverse vechters een oproep mee te doen aan de doneer actie voor Ruby. Het meisje is pas 24 jaar oud en al bijna 12 jaar ernstig ziek. "Bijna al die jaren heeft ze door ondraaglijke pijnen en totale uitputting dag en nacht in bed gelegen. Eenzaam en alleen in een donkere kamer omdat ze geen licht en geluid kan verdragen,"zo staat te lezen op Doneeractie.nl.

Doneer ook

Ruby leidt aan het Ehlers Danlos syndroom. In combinatie met ME/CVS, chronisch vermoeidheid syndroom. Een operatie kan haar leven verbeteren maar daar is veel geld voor nodig, in totaal meer dan €80.000, de helft is al opgehaald door donaties. Een arts in Barcelona is slechts een van de 4 neurochirurgen die deze aandoening met succes kunnen opereren.

Zonder deze operatie zal Ruby een langzame en pijnlijke dood sterven. De moeder van Ruby Rolien Scheepbouwer, heeft de actie opgestart en wordt nu dus gesteund door bekende namen zoals topkickbokser Joeri Mes en GLORY Kickboxing kampioen Murthel Groenhart. Meer informatie over Ruby, haar ziekte en hoe te doneren vindt je door HIER te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws