Kickbokser pakt 18-jarige moordenaar die hem wilde doden (video)
Home / Nieuws / Kickbokser pakt 18-jarige moordenaar die hem wilde doden (video)

Kickbokser pakt 18-jarige moordenaar die hem wilde doden (video)

Kickbokser pakt moordenaar (18) die hem wilde doden (video)

Een tiener was van plan om een kickbokser te vermoorden. Echter bleek deze een kickbokser en pakte de jongen hard aan. De tiener wilden lichaam van slachtoffer in een kast stoppen ‘om mee te spelen’, en seks te hebben, zeggen agenten.

Een 18-jarige jongen wordt ervan beschuldigd een jogger aan te vallen met een hamer en een busje Axe bodyspray. Volgens FOX 35 Orlando is een tiener beschuldigd van poging tot moord nadat hij naar verluidt probeerde een jogger in een hinderlaag te lokken en te doden (lees verder onder video).

Autoriteiten geloven dat Logan Smith, 18, van plan was om het lichaam van zijn slachtoffer in een kast op te slaan en de overblijfselen te gebruiken om “zijn seksuele fantasieën te vervullen”. De vermeende plannen van Smith werden echter gedwarsboomd toen zijn slachtoffer zijn kickboks training gebruikte om de vermoedelijke aanval af te weren.

Op de loer

Het slachtoffer overmeesterde Smith en hield hem vast totdat agenten ter plaatse kwamen. Een politierapport beschrijft hoe de vermeende poging tot geweldpleging heeft plaatsgevonden. Een politiewoordvoerder zeg dat Smith vertelde dat hij de aanval weken van tevoren had gepland. Nadat hij zijn beoogde slachtoffer gedurende een periode van zes weken had achtervolgd.

Smith zei dat hij besloot dat hij de jogger wilde vermoorden nadat hij een film had gezien met grafische afbeeldingen van moorden. Het slachtoffer vertelde de onderzoekers dat hij onmiddellijk besefte dat hij werd aangevallen. Hij besloot zijn training te gebruiken om zichzelf te verdedigen en Smith te overmeesteren. De jogger raakte bij dit incident niet gewond.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page