Kickbokser Jamal Ben Saddik genomineerd voor Award Nieuws
Nieuws

Kickbokser Jamal Ben Saddik genomineerd voor Award

Kickbokser Jamal Ben Saddik genomineerd voor Award

Jamal Ben Saddik is razend populair in België. De topkickbokser is genomineerd voor de Nickelodeon Kids’ Choice Award in zijn land.

De kickbokser strijd samen met Celine Dept & Michiel Callebaut, Karen Damen, Nora Gharib en Pommelien Thijs om de titel. De Kids' Choice Awards is een jaarlijkse prijsuitreikingshow.

Rolmodel

Kinderen stemmen op hun favoriete ster. De uitkomst van de verkiezing bepaald wie er gewonnen heeft en de jeugd heeft geïnspireerd. Ben Saddik heeft klaarblijkelijk veel indruk gemaakt, vandaar zijn nominatie.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/https-www-vechtsportinfo-nl-nieuws-kickboks-muay-thai-nieuws-topkickbokser-andy-souwer-38-ik-ga-het-nog-een-keer-flikken/

In ons land maken Eloise van Oranje, Nienke Plas, NikkieTutorials, Numidia en Rolf Sanchez kans om uitgeroepen te worden tot ‘Favoriete Ster. Zondagavond 14 maart om 18:30 uur wordt de 2021 Nickelodeon Kids' Choice Awards uitgezonden op Nickelodeon in Nederland en België.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws