Kickbokscoach slaat bokskampioen voor zijn muil in nachtclub : 'Vrouwenmepper' Nieuws
Nieuws

Kickbokscoach slaat bokskampioen voor zijn muil in nachtclub : 'Vrouwenmepper'

Kickbokscoach slaat bokskampioen voor zijn muil in nachtclub : 'Vrouwenmepper'

Lonel Burduhos een bekende Roemeense kickbokscoach en bokskampioen Ovidiu Cherecheș, zijn beide in opspraak gekomen na een vechtpartij in een nachtclub afgelopen week.

Gisteren is de kickbokscoach Ionel Burduhos aangehouden door de politie. Hij zou hebben gevochten met de bokskampioen Ovidiu Cherecheș in de nachtclub Sky-club waar laatst genoemde als uitsmijter werkt.

Burduhos zou ruzie hebben gekregen met verschillende mensen, waaronder bokskampioen Ovidiu Cherecheș, die uitsmijter is bij die club. Het lijkt erop dat Burduhos per ongeluk de vrouw van de bokskampioen die ook in de betreffende club werkt, heeft geslagen, waarna de boel escaleerde.

Niks gedaan

Het ging er volgens getuigen zo heftig aan toe dat de Politie met flink wat manschappen moest aanrukken. Niet alleen de kickbokscoach en de bokser gingen los. Ter plaatse werden nog twee jongeren, 19 en 21 jaar oud geïdentificeerd die naar verluidt betrokken waren bij de vechtpartij.

Cherecheș beweerde dat hij niemand sloeg, maar alleen probeerde het conflict glad te strijken: ,,Die avond werden mijn schoonzus, mijn nichtje, mijn vrouw geslagen. Binnen werden mensen geraakt. Ik heb gewoon geprobeerd de boel te kalmeren, ik heb niemand geslagen, ik verloor mijn geduld niet", vertelde Chereche die zich schuil houdt aan Bistrițeanul.ro..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws