KICKBOKS SCHOOL KAN GEEN BUITENLES GEVEN: 'Alle hoop op september' Nieuws
Nieuws

KICKBOKS SCHOOL KAN GEEN BUITENLES GEVEN: 'Alle hoop op september'

KICKBOKS SCHOOL KAN GEEN BUITENLES GEVEN: 'Alle hoop op september'
KICKBOKS SCHOOL KAN GEEN BUITENLES GEVEN: 'Alle hoop op september'

Een aantal kickboks en andere sportscholen komen in de knel of dreigen om te vallen

Wat te doen als je geen buiten locatie hebt om kickboksles te geven? Er zit niets anders op om dan de deuren gesloten te houden tot 1 september waarvan wordt gezegd dat dan de deuren wellicht weer open mogen.

Zo is ook het geval bij Quinn Gym uit Venray. Michiel Gerlach van de sportschool meldt op Facebook: "Veel van onze leden vragen, wanneer beginnen jullie weer??? We gaan geen buiten lessen doen ook niet tot 12 jaar. Officieel mogen we waarschijnlijk pas weer op 1 september beginnen. Hopelijk eerder."

Geen contributie betalen

"Er word tot die tijd geen contributie meer geïncasseerd. Ondanks dat we geen recht hebben op een tegemoetkoming van de staat. We zijn in gesprek met de gemeente wat betreft de doorlopende huur. "

"Toch willen we onze leden hierbij bedanken dat ze loyaal naar ons zijn geweest met de contributie in de begin periode van de corona tijd. Hopelijk tot snel iedereen."

Een schrijnend voorbeeld van een van de sportscholen die graag open willen maar op geen nekel steun van de overheid kunnen rekenen. Gevreesd wordt dat een groot aantal sportscholen het niet overleven als de deuren niet voor 1 september open mogen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws