Videoland maakt uitzendtijden docu-serie Badr Hari bekend – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Videoland maakt uitzendtijden docu-serie Badr Hari bekend

Videoland maakt uitzendtijden docu-serie Badr Hari bekend

Videoland portretteert kickbokser Badr Hari in driedelige documentaireserie Badr.

Nog nooit werd de veelbesproken en controversiële kickbokser Badr Hari zo close gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original documentaireserie Badr. Documentairemaakster Anna van ‘t Hek volgt Badr Hari op de voet richting de wedstrijd van het jaar tegen Rico Verhoeven op zaterdag 21 december.

De driedelige serie zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding, maar geeft daarnaast een persoonlijke inkijk in het leven van The Golden Boy. Zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien.

Terugblik

Diverse mensen, zowel uit de privé- als professionele omgeving van Badr Hari, komen aan het woord. In het eerste deel staat de persoon Badr centraal waarin wordt teruggeblikt op zijn jeugd en verleden en een beeld wordt gegeven van zijn dagelijkse (gezins)leven in Marokko.

Het tweede deel focust zich op de atleet Badr in zijn voorbereidingen richting het aankomende en allesbepalende titelgevecht. Deel drie laat de Badr zien in de laatste momenten vlak voor en na de wedstrijd. De Videoland Original Badr is geproduceerd door HALAL. Aflevering 1 & 2 zijn vanaf zaterdag 14 december exclusief te zien bij Videoland. Aflevering 3 volgt op zaterdag 28 december.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page