Tyrone Spong zegt NEE tegen aanbod Glory: 'Het kwam niet in de buurt'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tyrone Spong zegt NEE tegen aanbod Glory: ‘Het kwam niet in de buurt’

Tyrone Spong zegt NEE tegen aanbod Glory: ‘Het kwam niet in de buurt’

Tyrone Spong zegt NEE tegen aanbod Glory: 'Het kwam niet in de buurt'

Tyrone Spong weet dat Glory Kickboxing hem nodig heeft, zijn fans willen het en hijzelf wil het. De topvechter kreeg een financieel aanbod maar deze bleek niet genoeg, sterker nog het komt niet in de buurt van wat Spong zelf wil.

In een interview op Instagram met YouTuber Youstube en Podcaster Giovanni Tjin liet Spong zich ontvallen dat Glory hem een aanbod deed. ,,Ik sprak met Robbie Timmers (matchmaker van Glory. red.), ze hebben mij wel een aanbod gedaan maar ik zei nee, daar kom ik niet voor”, zegt Spong.

Op de vraag of het aanbod in de buurt kwam wat Spong zelf voor ogen had; ,,Het kwam. iet in de buurt, ze waren niet eens warm. Kijk je kan natuurlijk ook zeggen ik wil 100 miljoen maar dat is niet haalbaar. Maar wat ik vraag is zeker niet onhaalbaar voor hen”, aldus Spong.

Alleen tegen de kampioen

,,Als ik zie wei ze nu tekenen, en de reacties van de mensen die vragen waar blijft Spong. Glory moet dat inzien wat een wedstrijd waard is voor de fans en de promotie voor hun merk. ” Ook zegt Spong dat als zijn eisen worden ingewilligd hij gaat komen om te vechten, niet alleen om geld te cashen.

Spong zegt dat hij wil strijden tegen de kampioen, maar de titel hoeft hij niet want hij heeft al titels genoeg. ,,Ik denk dat de fans daarop zitten te wachten, geen toernooi dat spektakel van vroeger is anders. ” Of Spong er uit zal komen met Glory zal moeten blijken in de aankomende periode.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page