Rings gaat strijd aan met Glory! 'Kaarten vliegen de deur uit'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rings gaat strijd aan met Glory! ‘Kaarten vliegen de deur uit’

Rings gaat strijd aan met Glory! ‘Kaarten vliegen de deur uit’

Organisatie gaat strijd aan met Glory! 'Kaarten vliegen de deur uit'
Foto RINGS

Vechtsportbedrijf RINGS is in oktober weer ‘back in business’. Na een periode van afwachten komt de organisatie met twee aansprekende evenementen. Zaterdag 9 oktober staat RINGS NIEUWEGEIN op het programma en op zaterdag 23 oktober gaat RINGS de concurrentie aan met Glory Kickboxing die op dezelfde avond organiseert in het Gelredome in Arnhem.

Op RINGS Nieuwegein komt Santino Verbeek na lange tijd weer in actie. De vechter van ‘ONE’ Championship wacht nog op een nieuw contract en wil graag in ritme blijven. Zijn tegenstander Michael Boapeah van ARJ uit den Haag ruikt natuurlijk zijn kans tegen deze gevestigde naam.

NEDERLANDS TITELGEVECHT RINGS

In Beverwijk op 23 oktober organiseert RINGS in samenwerking met Team Spirit. Met wedstrijden als Brian Douwes (Team Spirit) vs Perry Reichling (Team Alken) , Jan Kaffa(ARJ)  vs Redouan Boukerche (Ali Gunyar) en een officieel Nederlands titelgevecht RINGS tussen Jos van Belsen (team Spirit) vs Mark Trijsburg (The Colosseum Gym) maakt promotor Milco Lambrecht zich helemaal geen zorgen.

,,De kaartverkoop gaat als een trein en wij verwachten ondanks de Coronamaatregelen met betrekking tot de toegang en de beperkte zaalcapaciteit van 75% op een vol  huis met beide gala’s”, zegt Lambrecht. ,,Mensen zijn weer toe aan een leuk avond je uit. Ik moet jaren terug gaan in de tijd dat ik zo’n enorme belangstelling voor de gala’s had. Het gaat weer leven!”

Kaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar via www.rings.nl

Bekijk ook

GRATIS Rico vs Jamal 3 kijken! ‘Hier is je kans’

Als echte kickboks fan wil je dit niet missen

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page