Rings gaat strijd aan met Glory! 'Kaarten vliegen de deur uit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rings gaat strijd aan met Glory! 'Kaarten vliegen de deur uit'

Rings gaat strijd aan met Glory! 'Kaarten vliegen de deur uit'

Vechtsportbedrijf RINGS is in oktober weer ‘back in business’. Na een periode van afwachten komt de organisatie met twee aansprekende evenementen. Zaterdag 9 oktober staat RINGS NIEUWEGEIN op het programma en op zaterdag 23 oktober gaat RINGS de concurrentie aan met Glory Kickboxing die op dezelfde avond organiseert in het Gelredome in Arnhem.

Op RINGS Nieuwegein komt Santino Verbeek na lange tijd weer in actie. De vechter van ‘ONE’ Championship wacht nog op een nieuw contract en wil graag in ritme blijven. Zijn tegenstander Michael Boapeah van ARJ uit den Haag ruikt natuurlijk zijn kans tegen deze gevestigde naam.

NEDERLANDS TITELGEVECHT RINGS

In Beverwijk op 23 oktober organiseert RINGS in samenwerking met Team Spirit. Met wedstrijden als Brian Douwes (Team Spirit) vs Perry Reichling (Team Alken) , Jan Kaffa(ARJ) vs Redouan Boukerche (Ali Gunyar) en een officieel Nederlands titelgevecht RINGS tussen Jos van Belsen (team Spirit) vs Mark Trijsburg (The Colosseum Gym) maakt promotor Milco Lambrecht zich helemaal geen zorgen.

,,De kaartverkoop gaat als een trein en wij verwachten ondanks de Coronamaatregelen met betrekking tot de toegang en de beperkte zaalcapaciteit van 75% op een vol huis met beide gala’s", zegt Lambrecht. ,,Mensen zijn weer toe aan een leuk avond je uit. Ik moet jaren terug gaan in de tijd dat ik zo’n enorme belangstelling voor de gala’s had. Het gaat weer leven!”

Kaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar via www.rings.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws