Rico's Hit iT en Glory's Collision 4 in oktober: 'Even wennen'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico’s Hit iT en Glory’s Collision 4 in oktober: ‘Even wennen’

Rico’s Hit iT en Glory’s Collision 4 in oktober: ‘Even wennen’

Rico's Hit iT en Glory's Collision 4 in oktober: 'Even wennen'

Glory Kickboxing komt in oktober dit jaar met het Collision 4 evenement waar Badr Hari en Alistair Overeem tegenover elkaar staan. Ook Glory kampioen Rico Verhoeven komt die dezelfde maand met een eigen event.

Het zal ongetwijfeld even wennen worden voor de kickboks fans dat er een Glory evenement op handen is in oktober, terwijl een Glory kampioen in dezelfde maand op zijn eigen event staat. Vandaag werd bekend dat Glory komt met een knaller van een event, Collision 4 met daarin het langverwachte debuut van Alistair Overeem bij de organisatie.

Overeem die op 4 juni eerst een pro-worstel debuut maakt in Engeland, zal voor de derde keer tegenover Badr staan in de kickboksring. Overeem stond gepland tegen Verhoeven op 23 oktober 2021, echter gooide een blessure roet in het eten en moest Overeem afzeggen. Nu is oktober dit jaar gepland voor Overeem’s debuut bij Glory.

Wie trekt de meeste kijkers

Verhoeven van zijn kant zal zijn Glory titel dit jaar niet verdedigen, maar zal op op 29 oktober op zijn eigen Hit It vechten. Een tegenstander is nog niet bekend. Een ding is zeker oktober wordt een interessante maand voor de kickboksfans met twee grote events.

Er van uit gaan de dat beide events niet op dezelfde datum gepland zijn, wordt oktober een drukke kickboks maand is. Interessant is wie van de events de meeste kijkers zal trekken. In de komende periode zal er meer over de line-ups worden bekend gemaakt van wie tegen wie vecht, dit zal ongetwijfeld de populariteit van Collision 4 en Hit It mede bepalen.

Bekijk ook

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce stopte Christian Hammer in ronde 4 om zijn WBO internationale en WBC zilveren zwaargewicht titels te behouden.

Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht verslaat max holloway

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer.

Saai gevecht! UFC-kampioen Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Saai gevecht! UFC-ster Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Israel Adesanya en Jared Cannonier’s gevecht vandaag in Las Vegas was grotendeels een tactisch spelletje. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page