Rico Verhoeven: 'Het gevecht is allang gewonnen' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven: ‘Het gevecht is allang gewonnen’ (video)

Rico Verhoeven: ‘Het gevecht is allang gewonnen’ (video)

Rico Verhoeven: 'Het gevecht is allang gewonnen' (video)

Rico Verhoeven zal op 30 januari zijn GLORY wereldtitel verdedigen tegen Jamal Ben Saddik. Echter zegt de koning van het kickboksen dat een gevecht vooraf al gewonnen is.

Via social media zegt Verhoeven die bekend staat als een ’s werelds topatleten. En zich altijd 70% gereed houdt buiten het seizoen: “Het gevecht is gewonnen lang voordat iemand het ziet”.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De kampioen doelt hiermee op het feit dat een gedegen voorbereiding al beslist hoe een wedstrijd zou kunnen verlopen. Tegenstander Ben Saddik heeft na twee eerdere wedstrijden met Verhoeven zijn trainingen ook aangepast. Ben Saddik ziet er fitter uit dan ooit.

Alleen maar winnaars

Ook zegt Verhoeven: ,,Omring jezelf met mensen die dezelfde mentaliteit hebben, en je hebt verdomme gelijk, ik ben omringd door een groep WINNAARS!”

Eind deze maand zal de daad bij het woord worden gevoegd. Door zowel Verhoeven als Ben Saddik in een strijd die zal uitmaken wie zich tot de wereldkampioen bij GLORY zal kronen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page