Rico moet tegen deze topvechter de ring in Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico moet tegen deze topvechter de ring in

Rico moet tegen deze topvechter de ring in

Glory Kickboxing durfde het aan om de fans te vragen welke tegenstander de volgende moet zijn voor kampioen Rico Verhoeven. Uit een poll vandaag blijkt dat voormalige UFC'er Alistair Overeem favoriet is.

Het eerdere gevecht tussen Verhoeven en Overeem ging niet door vanwege een blessure bij laatst genoemde. Jamal Ben Sadikk stapte op korte termijn in wat resulteerde in een van de meest monsterachtige knokpartijen bij Glory ooit. Wat in het vat zit verzuurt niet en dus hield Glory een poll.

Publieksfavoriet

Uit de poll blijkt dat maar liefst de meerderheid een gevecht tegen Overeem wil zien, ook Antonio Plazibat werd genoemd in de poll en staat op nummer 2. Andere vechters die worden genoemd zijn onder andere Gokhan Saki.

In februari staat een volgende Glory evenement in de planning, dat zou het uitgelezen moment kunnen zijn voor een Verhoeven versus Overeem gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws