Rico geen kampioen? Ex-Glory kickbokser in opspraak Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico geen kampioen? Ex-Glory kickbokser in opspraak

Rico geen kampioen? Ex-Glory kickbokser in opspraak

Daniel Ghita, voormalig Glory kickbokser is in zijn land Roemenië in opspraak gekomen. Hij heeft op zijn politieke CV staan Glory Wereldkampioen te zijn. Ghita vocht twee keer tegen Rico Verhoeven, in 2014 om de titel die nog steeds in handen is van de Nederlandse topatleet.

Actualiteiten website Barikada.ro zegt dat Ghita niet de waarheid spreekt op zijn CV die hij indiende voor zijn politieke loopbaan (bekijk hier de CV van Ghita). Op de CV staat dat Ghita Glory wereldkampioen zou zijn geworden in 2014. Barikada zegt navraag te hebben gedaan bij de organisatie of dit op waarheid berust.

Tikfoutje?

Glory bevestigd volgens Barikada dat Ghita nooit wereldkampioen is geweest bij de organisatie. Ghita vocht zijn laatste wedstrijd bij Glory in 2014 in Los Angeles tegen Verhoeven, waar de titel van de kampioen op het spel stond. Eerder in 2013 verloor Ghita ook al van Verhoeven tijdens Glory 11 in Chicago (lees verder onder video).

Of de bewering van Ghita op een tikfout berust is niet duidelijk. Volgens Barikada zou de kickbokser op Facebook flink hebben uitgehaald naar de journalisten in zijn land. Ghita die een lange kickboks carrière achter de rug heeft is nu een succesvol PSD politicus in zijn land.

Ghita reageert naar onze redactie door te zeggen dat zijn team het CV heeft opgemaakt en een fout heeft gemaakt. ,,Mijn echte CV staat op Wikipedia. Laten wij niet vergeten dat Glory It's showtime kocht en ik daar kampioen was. Daarna vocht ik bij Glory tegen onder andere tegen Rico."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws