Nieuw Glory contract Luis Tavares: 'Ik ga voor de titel' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieuw Glory contract Luis Tavares: ‘Ik ga voor de titel’

Nieuw Glory contract Luis Tavares: ‘Ik ga voor de titel’

Nieuw Glory contract Luis Tavares: 'Ik ga voor de titel'

Luis Tavares heeft een nieuw multi contract getekend met Glory Kickboxing. Met de ondertekening laat de kickboks organisatie zien dat zij haar grootste talenten wil behouden.

Glory kickboxing komt dit jaar met nog drie super evenementen, om er zeker van te zijn dat de beste kickboksers van de organisatie te zien zullen zijn, lijkt de organisatie deze te willen borgen voor de toekomst. Zo werd vandaag bekend dat Tavares een nieuw multi fight deal heeft gesloten.

Positieve signalen

Luis Tavares zegt tegen onze onze redactie: ,,deze nieuwe multi fight deal met Glory geeft veel vertrouwen om nog dit jaar de wereldtitel in Rotterdamse handen te brengen!!!” Ook manager/coach Luc Smits is blij met de nieuwe deal. ,,Luis zeer tevreden met het vertrouwen, Glory heeft echt haar best gedaan om Luis te behouden”, aldus Smits.

,,En de signalen over Glory zijn ook positief. Ze we zijn hoopvol gestemd over de plannen en toekomst van Glory. We hebben afgesproken met Glory dat 17 july een formele title contenter wordt.” Dat laatste houdt in dat Tavares of Alex Pereira dan wel Artem Vakhitov zal treffen. Bedeind zullen naar verwachting snel een herkansing uitvechten om de licht-zwaargewicht titel van de organisatie. Op 17 juli zal Tavares in actie komen tegen Sergej Maslobojev.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page