BREAKING: Luis Tavares in actie op Glory 78 Rotterdam Nieuws
Nieuws

BREAKING: Luis Tavares in actie op Glory 78 Rotterdam

BREAKING: Luis Tavares in actie op Glory 78 Rotterdam

Luis Tavares zal ip 17 juli terugkeren naar de Glory Kickboxing ring tegen Sergej 'Kuvalda' Maslobojev. In een interview vandaag met Sportas.LT verteld Kuvalda vandaag dat hij een wedstrijd heeft tegen de Nederlander.

Gisteren maakte Glory bekend dat op 17 juli het tweede evenement van dit jaar gepland staat in Ahoy. De eerste match en gelijk de headliner die werd bekendgemaakt is die tussen Badr Hari en de Pool Arkadiusz Wrzosek. De zwaargewicht wedstrijd werd goed ontvangen door de kickboks fans.

Herkansing

Voor Tavares en Maslobojev staat een licht zwaargewicht gevecht op de rol. Navraag bij de manager/coach van Tavares, Luc Smits leert dat Tavares de wedstrijd aangenomen heeft. Wel was de Nederlander belooft te vechten tegen Alex Pereira of Artem Vakhitov, echter zullen deze hoogstwaarschijnlijk ook op Glory 78 een herkansing aangaan (nog niet bevestigd. red).

Tavares heeft besloten om eerst tegen de Litouwer te vechten. Smits beschouwd Tavares, Maslobojev, Pereira en Vakhitov tot de beste kickboksers ter wereld, Smits ziet het gevecht tegen Maslobojev als een formele titel eliminator. Glory heeft op moment van schrijven nog niet officieel bekend gemaakt dat Maslobojev elkaar zullen treffen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws