Kickboksreus die Rico en Badr wil 'slopen' maakt top debuut Nieuws
Nieuws

Kickboksreus die Rico en Badr wil 'slopen' maakt top debuut

Kickboksreus die Rico en Badr wil 'slopen' maakt top debuut
Kickboksreus die Rico en Badr wil 'slopen' maakt top debuut

Hij vocht vandaag tijdens Enfusion Antwerpen zijn eerste kickboks wedstrijd, Nedim Nuhanovic bijgenaamd ‘The Balkan Mountain’

Tijdens de eerste ronde van zijn wedstrijd wist Nuhanovic een knock-out te scoren, de tegenstander van de reus wilde alleen de ring in met bescherming en een hoofdkap, echter wist dit de knock-out niet tegen te gaan. Een trotse trainer, voormalig GLORY kickboxing Robbie Hageman melde met trots de overwinning.

"Een KNOCKOUT in de eerste ronde, zoals beloofd!! Dit na 28 trainingen, laat staan na een half jaar. We beloven vuurwerk en dat gaat er komen!!"

Nuhanovic komt er aan

Eerder werd al bekend dat Nuhanovic zijn lat hoog heeft liggen en mikt op een wedstrijd tegen Badr Hari of Rico Verhoeven. Alhoewel één zwaluw nog geen zomer maakt en hij zeker nog hard zal moeten trainen om op het niveau van de twee top kickboksers te komen, is de ambitie van Nuhanovic te prijzen.

Als dit resultaat een voorteken is van wat nog komen gaat voor Nuhanovic, dan heeft Nederland er een geduchte zwaargewicht kickbokser bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws