Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nedim Nuhanovic: De reus die Rico en Badr wil ‘slopen’

Nedim Nuhanovic: De reus die Rico en Badr wil ‘slopen’

Nedim Nuhanovic: De reus die Rico en Badr wil 'slopen'
Nedim Nuhanovic (L) en Robbie Hageman (R)

Nedim Nuhanovic is een reusachtige verschijning in de Nederlandse kickboks scene.

De gigantische kickbokser heeft zijn doelen hoog gesteld, hij heeft dan ook niemand minder dan kickboks legendes Rico Verhoeven en Badr Hari in het vizier. In een een uitgebreid interview met Vice verteld de kersverse kickbokser van maar liefst van 2.10 meter en 165 kilo dat hij het kickboksen helemaal ziet zitten.

Hij traint nog maar een paar weken onder leiding van ex GLORY kickboxing vechter Robbie ‘The Rabbit’ Hageman, maar toch gaat hij al snel de ring in, Op 2 november is ‘The Balkan Mountain’ in Antwerpen te bewonderen op een Enfusion kickboks event.

Echte sloper

Nuhanovic heeft zijn sport verleden in krachtsporten en deed aan powerliften en strongman-wedstrijden. Dat hij niet snel is vindt hij geen probleem, dat hij zijn tegenstander gaat slopen is volgens de reus een feit.

LEES HIER >> Het hele interview met Nedim Nuhanovic bij Vice

In het interview met Vice verteld Nuhanovic over zijn jeugd in Bosnië en de oorlog die hij als kind van zeer dichtbij meemaakte. Dit alles vormde de vechter tot wie hij nu is. Zijn de ambities van Nuhanovic te ver gegrepen of zal hij er in slagen om eens tegen Rico of Badr de ring in te gaan?

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé