? KICKBOKSLEGENDE PETER AERTS: 'K-1 had de beste vechters' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? KICKBOKSLEGENDE PETER AERTS: 'K-1 had de beste vechters'

? KICKBOKSLEGENDE PETER AERTS: 'K-1 had de beste vechters'

Hij vocht in de befaamde K-1 Kickboks events en nog steeds wordt hij gezien als een van de legendes van de sport, Peter Aerts.

In een recent interview werd Aerts gevraagd naar zijn ervaringen in de ring. Aerts was samen met collega K-1 kampioenen Ernesto Hoost en Sem Schilt in Bulgarije. Daar gaven de K-1 toppers enkele seminars en trainingen voorafgaand aan het Senshi 6 toernooi.

De beste vechters ooit

Aerts werden enkele vragen gesteld onder andere over welk gevecht er het meeste indruk op hem had gemaakt. Ook zegt Aerts dat er zonder twijfel de beste vechters ooit in de K-1 hebben gevechten. Daar is geen woord aan gelogen volgens de experts.

De loodzware toernooien waar 8 man tegen elkaar de strijd aangingen in afvalrondes eiste flink zijn toen. Het was dan ook niet voor iedereen weggelegd. Helaas ging e K-1 organisatie na enkele jaren ter ziele. Echter wordt er nog vaak via hetzelfde systeem gevochten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws