Kickboksen: Santino Verbeek behoudt WFL wereldtitel Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Santino Verbeek behoudt WFL wereldtitel

Kickboksen: Santino Verbeek behoudt WFL wereldtitel
Kickboksen: Santino Verbeek behoudt WFL wereldtitel

In een afgeladen Sportcentrum Almere prolongeerde WFL wereldkampioen Santino Verbeek op zondag zijn wereldtitel kickboksen.

Verbeek was te sterk voor tegenstander Dennis Ipema die de winst niet cadeau gaf. In een verbeten strijd en een echt potje ouderwets kickboksen bleef het spannend tot het einde.

Beide vechters gave het beste van zichzelf en gaven elkaar geen duimbreedte ruimte. Verbeek afkomstig van Sokudo uit Hoorn en die wordt getraind door Ernesto Hoost, Ton en Robin Vriend won op een nipt punten verschil.

Glorieus

Het was de laatste wedstrijd voor Verbeek binnen de WFL en verwacht wordt dat hij binnenkort aankondigde waar zijn volgende uitdaging zal liggen. Namen van grote vechtsport organisatie doen de ronde.

LEES OOK: Naam K-1 niet altijd terecht gebruikt

Het WFL toernooi bracht meerdere kampioenen voort, zo won Mo Hendouf tijdens het Final 8 toernooi Wail Karroumi. Er was en extra ronde nodig maar Hendouf is hiermee de nieuwe -70KG WFL kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws