Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Nederlander Brown Pinas toegevoegd aan ONE FC toernooi

Kickboksen: Nederlander Brown Pinas toegevoegd aan ONE FC toernooi

Kickboksen: Nederlander Brown Pinas toegevoegd aan ONE FC toernooi

De Nederlandse kickboks en Muaythai specialist Brown Pinas zal vrijdag 17 mei invallen bij ONE Championship.

Gisteren werd bekend dat Andy Souwer uitvalt voor het ONE Championship vedergewicht kickboks toernooi. De Nederlander Souwer lijdt aan enkele lichamelijke ongemakken, waardoor hij genoodzaakt is om af te zeggen.

Om het ontstane gat te vullen zal de getalenteerde Muaythai vechter Pinas de handschoenen opnemen tegen Daniel Dawson. Met de toevoeging van Pinas die al eerder in de ring stond bij ONE is het toernooi bracket weer compleet.

Titelgevecht tussen twee echte strijders

Het vedergewicht kickboks toernooi, vindt plaats tijdens het ONE: Enter The Dragon evenement. Er zal die dag ook een titelwedstrijd plaatsvinden tussen ex-GLORY Kickboxing wereldkampioen Nieky Holzken en landgenoot Regian Eersel.

ZIE OOK >> Titanenstrijd tussen Neiky Holzken en Regian Eersel

De partij tussen Holzken en Eersel wordt al aangemerkt als een die hard bevochten zal worden. Eersel is meervoudig kampioen onder andere bij het Amerikaanse Lion Fight Muaythai.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé