Jamal Ben Saddik weigert tegenstanders: 'Hopelijk komen we er uit' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik weigert tegenstanders: 'Hopelijk komen we er uit'

Jamal Ben Saddik weigert tegenstanders: 'Hopelijk komen we er uit'

Jamal Ben Saddik zag zijn wedstrijd tegen Levi Rigters in het water vallen door de rellen op Glory 80 in Hasselt vorige maand. Een vervangende datum zou volgen, maar Glory komt er niet uit met de Belgisch-Marokkaanse topatleet.

Glory kondigde gisteren een aantal vervangende gevechten aan als goedmaker voor het teloorgegane evenement vorige maand. Een groot aantal fans was teleurgesteld dat Ben Saddik niet werd aangekondigd. Vandaag meldt de CEO van de organisatie onze redactie dat zij er niet uitkomen met Ben Saddik.

Veel geld

,,We boden Jamal aan om op het goedmaak event van 14 mei te staan. Maar zijn management kwam met verregaande eisen zoals vechten tegen een minder gerangschikte vechter. Ook werd er een financieel zware eis gesteld", zegt Glory CEO Scott Rudmann.

,,We zijn nog steeds bezig om Jamal aan het vechten te krijgen, maar hij wees twee tegenstanders af. Glory bood Ben Saddik zelfs aan om zijn trainingskamp kosten en meer voor G80 te betalen voor de vervangende wedstrijd. ,,Maar hij wees het allemaal af", zegt Rudmann.

Te laat

,,We hebben zelfs aangeboden om de vervangende Glory 80 te verplaatsen naar later in mei of juni om de Ramandan te respecteren. Maar zijn management eiste een mindere tegenstander, een bonus van 6 cijfers om te vechten."

,,Toen belde Jamal mij en Robbie Timmers (Glory's matchmaker. red), persoonlijk om te zeggen dat hij akkoord gaat. Maar na 2 weken was het te laat. Na al die keren afwijzen, hadden we het evenement al rond. We houden van Jamal en hopen natuurlijk op een later gevecht", aldus Rudmann.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws