In de war: Kickbokser knock-out maar wint partij? (video) Nieuws
Nieuws

In de war: Kickbokser knock-out maar wint partij? (video)

In de war: Kickbokser knock-out maar wint partij? (video)

Dat je van een goede knock-out aardig in de war kunt raken zal menig vechter beamen.

De Franse kickbokser Hakim Ketaieb bracht zijn tegenstander zo'n krachtige slag toe dat hij opstond en dacht dat hij had gewonnen. Een surrealistische scène!

KO's in vechtsporten geven soms aanleiding tot onverwachte situaties. De in het zuiden van Frankrijk georganiseerde 'Battle of Saint Raphael' die op Canal Plus werd uitgezonden, leidde tot een scène die nauwelijks geloofwaardig was.

Compleet de weg kwijt

Dit kickboksevenement in de K1-regels bood een bijzondere tegenstelling tussen de Franse Hakim Ketaieb en de Spaanse José Maria Quevedo. In het midden van de tweede ronde slaagde Ketaieb erin zijn tegenstander te verrassen met een gewelddadige stoot, waardoor hij onmiddellijk naar het canvas werd gestuurd.

De scheidsrechter haastte zich onmiddellijk om het gevecht te stoppen en liet de Franse kickbokser zijn prestaties vieren. Maar zijn Spaanse slachtoffer dacht daar anders over, klom door de touwen en ging op weg naar de uitgang, zijn armen omhoog om te vieren wat hij denkt dat een overwinning was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws