'Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen'

'Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen'

Dat Jamal Ben Saddik gedwongen moest afzeggen tegen Verhoeven, schepte een kas voor Gerges. Al hadden veel kickboks fans van tevoren Verhoeven als favoriet, toch leek Gerges niet zomaar om te willen vallen.

Dat het gevecht voor Gerges anders liep dan hijzelf voorspelde weerhoudt hem er niet van te bedanken voor de kans. ,,Hey Rico !!! …. Bedankt! Je was gisteren de betere man en dat respecteer ik. Het zijn de zwakken die wreed zijn. Zachtheid kan alleen van de sterken worden verwacht", schrijft Gerges op Instagram.

Bel me maar

,,Wat een week! Wat een reis! Karakter opbouwen in plaats van succes te behalen. Onthoud … er is geen effectiviteit zonder discipline, en er is geen discipline zonder karakter. We gaan gewoon verder … Met dank aan Glory Kickboxing voor de geweldige kans om te vechten in deze geweldige show! Als jullie in de toekomst nog een groot gevecht hebben, bel me dan maar. Ik ben klaar! Dank aan mijn team en sponsors … Ik hou van jullie!

Gerges heeft klaarblijkelijk de smaak te pakken en staat open voor deelname bij GLORY. Toch krijgt Gerges ook commentaar op zijn presteren. En vinden sommigen dat hij te weinig gedaan heeft. Ook vinden een aantal fans het feit dat Gerges overschakelde van een complete oorlog voorspelling, naar een verzoening na het gevecht. Op zijn zachtst gezegd jammer.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/gokhan-saki-ziet-gevecht-wel-zitten-tegen-rico-verhoeven/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws