Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen’

‘Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen’

Hesdy Gerges stapte op het laatste moment in om tegen Rico Verhoeven te vechten. Met het invallen van Gerges bleef het evenement intact. Gerges verloor maar is blij toch in de ring te hebben gestaan. Via social media bedankt hij Verhoeven en GLORY voor de kans.

Dat Jamal Ben Saddik gedwongen moest afzeggen tegen Verhoeven, schepte een kas voor Gerges. Al hadden veel kickboks fans van tevoren Verhoeven als favoriet, toch leek Gerges niet zomaar om te willen vallen.

Dat het gevecht voor Gerges anders liep dan hijzelf voorspelde weerhoudt hem er niet van te bedanken voor de kans. ,,Hey Rico !!! …. Bedankt! Je was gisteren de betere man en dat respecteer ik. Het zijn de zwakken die wreed zijn. Zachtheid kan alleen van de sterken worden verwacht”, schrijft Gerges op Instagram.

Bel me maar

,,Wat een week! Wat een reis! Karakter opbouwen in plaats van succes te behalen. Onthoud … er is geen effectiviteit zonder discipline, en er is geen discipline zonder karakter. We gaan gewoon verder … Met dank aan Glory Kickboxing voor de geweldige kans om te vechten in deze geweldige show! Als jullie in de toekomst nog een groot gevecht hebben, bel me dan maar. Ik ben klaar! Dank aan mijn team en sponsors … Ik hou van jullie!

Gerges heeft klaarblijkelijk de smaak te pakken en staat open voor deelname bij GLORY. Toch krijgt Gerges ook commentaar op zijn presteren. En vinden sommigen dat hij te weinig gedaan heeft. Ook vinden een aantal fans het feit dat Gerges overschakelde van een complete oorlog voorspelling, naar een verzoening na het gevecht. Op zijn zachtst gezegd jammer.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Voormalig rivaal staat open voor herkansing tegen Conor McGregor

Max Holloway, sluit de mogelijkheid van een herkansing tegen UFC voormalig dubbel kampioen, Conor McGregor ...

Ouder dan 27, sportschool verboden gebied, wie snapt het nog?

Met de recente verlening van de coronamaatregelen werd ook de irritatie flink verlengt van mensen ...

UFC-Ster Valentina Shevchenko verdedigd titel tegen Jessica Andrade

Valentina Shevchenko’s volgende titelverdediging staat geboekt voor het voorjaar. De Russische zal te zien zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page