‘Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen’

‘Hey Rico bedankt en GLORY mag me bellen’

Hesdy Gerges stapte op het laatste moment in om tegen Rico Verhoeven te vechten. Met het invallen van Gerges bleef het evenement intact. Gerges verloor maar is blij toch in de ring te hebben gestaan. Via social media bedankt hij Verhoeven en GLORY voor de kans.

Dat Jamal Ben Saddik gedwongen moest afzeggen tegen Verhoeven, schepte een kas voor Gerges. Al hadden veel kickboks fans van tevoren Verhoeven als favoriet, toch leek Gerges niet zomaar om te willen vallen.

Dat het gevecht voor Gerges anders liep dan hijzelf voorspelde weerhoudt hem er niet van te bedanken voor de kans. ,,Hey Rico !!! …. Bedankt! Je was gisteren de betere man en dat respecteer ik. Het zijn de zwakken die wreed zijn. Zachtheid kan alleen van de sterken worden verwacht”, schrijft Gerges op Instagram.

Bel me maar

,,Wat een week! Wat een reis! Karakter opbouwen in plaats van succes te behalen. Onthoud … er is geen effectiviteit zonder discipline, en er is geen discipline zonder karakter. We gaan gewoon verder … Met dank aan Glory Kickboxing voor de geweldige kans om te vechten in deze geweldige show! Als jullie in de toekomst nog een groot gevecht hebben, bel me dan maar. Ik ben klaar! Dank aan mijn team en sponsors … Ik hou van jullie!

Gerges heeft klaarblijkelijk de smaak te pakken en staat open voor deelname bij GLORY. Toch krijgt Gerges ook commentaar op zijn presteren. En vinden sommigen dat hij te weinig gedaan heeft. Ook vinden een aantal fans het feit dat Gerges overschakelde van een complete oorlog voorspelling, naar een verzoening na het gevecht. Op zijn zachtst gezegd jammer.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon.

VIDEO: UFC’er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

De UFC vechter is wel wat gewend maar dit was het meest pijnlijkste ooit.

Glory titelkanshebber: ‘September zijn wij aan de beurt’

Op social media was er nogal wat commotie ontstaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page