Hesdy Gerges klaar voor gevecht met Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Hesdy Gerges klaar voor gevecht met Rico Verhoeven

Hesdy Gerges klaar voor gevecht met Rico Verhoeven

Hesdy Gerges staat in de startblokken om de handschoenen op te nemen tegen GLORY kampioen Rico Verhoeven. Gisteren moest Jamal Ben Saddik wegens een blessure afzeggen voor het gevecht op 30 januari.

Met het afzeggen van Ben Saddik ging de geruchtenmolen als een dolle draaien. Namen van bekende vechters werden genoemd. Echter wordt beweerd dat het jonge talent Levi Rigters tegen Verhoeven de ring in zal gaan.

Laten we het doen

Bronnen vertellen onze redactie dat er op de achtergrond bij GLORY veel gebeurt. Ook zou niet iedereen de handen op elkaar hebben voor een bepaalde tegenstander.

Gerges daarentegen ging vanochtend naar Instagram om duidelijk te maken dat hij er in ieder geval klaar voor is. ,,Ik ben wat ik ben, en dat is alles wat ik ben! Rico Verhoeven laten we gaan", schrijft Gerges.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/jamal-ben-saddikgevecht-met-rico-verhoeven-te-groot-risico/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws