GLORY KICKBOXING CEO: 'Nog even geduld we komen echt terug'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY KICKBOXING CEO: ‘Nog even geduld we komen echt terug’

GLORY KICKBOXING CEO: ‘Nog even geduld we komen echt terug’

GLORY KICKBOXING CEO: 'Nog even geduld we komen echt terug'
GLORY CEO Scott Rudmann (Rechts)

Recentelijk kondigde GLORY aan dat zij met een aantal events gaan komen. Inmiddels draait de geruchtenmolen op volle gang.

Om echter duidelijkheid te krijgen over de situatie nam onze redactie contact op met de CEO van GLORY, Scott Rudmann. Er is de laatste tijd veel geschreven en naar buiten gebracht over GLORY, maar nog niet veel door de organisatie zelf.

Op de vraag of GLORY doorzet was Scott Rudmann duidelijk; “Wij komen echt met events. Echter heeft elke organisatie nu te maken met de Covid-19 situatie. Wij hebben geen invloed op de lokale overheden, maar fans hoeven zich niet druk te maken. We gaan echt organiseren. “

Geduld

Uit ons gesprek met Scott Rudmann is op te maken dat datums nog kunnen verschuiven. Ook dit is afhankelijk van de situatie omtrent de corona maatregelen. “Binnenkort komen er een aantal aankondigingen aan, wij vragen gewoon even geduld, achter de schermen gebeurt er veel. We doen er echt alles aan om het nieuwe GLORY te laten slagen,” aldus Scott Rudmann.

Verder kon de GLORY topman voor nu niet op vragen ingaan. Sinds GLORY aankondigde in de nieuwe vorm terug te komen zijn er een aantal nieuwe vechters getekend, zoals voormalig Enfusion Kampioen Levi Rigters. Dit zijn stappen die een organisatie neemt als men vooruit wil. Binnenkort dus meer nieuws…..

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page