Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven

GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven

Knock-out redde leven GLORY Kickbokser Robbie Hageman

Bij GLORY Kickbokser Robbie Hageman werd eerder dit jaar een gezwel in zijn hoofd ontdekt.

Het gezwel kwam aan het ligt nadat Hageman onderzocht werd doordat hij knock-out ging tegen de Rus Dmitry Menshikov. Elke bokser of kickbokser die een knock-out te verwerken krijgen worden naderhand onderzocht en wordt er een hersenscan gemaakt.

Zo ook bij Hageman waar snel bleek dat er iets niet goed was, hij werd ongeneeslijk ziek verklaard en het gezwel moest worden verwijderd. Het gezwel werd met succes operatief verwijderd, maar het betekende een einde aan zijn prof carrière.

Dank aan God

Op social media plaatste Hageman vandaag een post waarin hij zegt dankbaar te zijn dat hij alles goed doorstaan heeft. “Een half jaar geleden sloeg de Russische vechter Dmitry Menshikov mij knock-out en redde er zelfs mijn leven mee. Soms zijn Gods zegeningen niet in wat hij geeft, maar in wat hij wegneemt. Hij weet het beste, vertrouw hem. “

ZIE OOK>> Kickbokser Robbie Hageman met succes geopereerd

Hageman knapte aanzienlijk snel op na de operatie, hij mag dan wel niet meer actief vechten, maar heeft een goede toekomst voor de boeg. Zo is hij actief in zijn eigen sportschool om zijn kennis over te brengen. Als het gezwel niet op tijd gevonden had geworden, hadden zaken er heel anders uit kunnen zien voor de sympathieke kickbokser.

Bekijk ook

Ex-GLORY kickbokser Robbie Hageman traint reusachtige vechter

Hij moest noodgedwongen stoppen met professioneel kickboksen, Robbie Hageman.

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Kickbokser Ilias Bulaid tekent contract bij WLF (Wu Lin Feng)

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.