GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven Nieuws
Nieuws

GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven

GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven
GLORY Kickbokser Robbie Hageman: Knock-out redde mijn leven

Bij GLORY Kickbokser Robbie Hageman werd eerder dit jaar een gezwel in zijn hoofd ontdekt.

Het gezwel kwam aan het ligt nadat Hageman onderzocht werd doordat hij knock-out ging tegen de Rus Dmitry Menshikov. Elke bokser of kickbokser die een knock-out te verwerken krijgen worden naderhand onderzocht en wordt er een hersenscan gemaakt.

Zo ook bij Hageman waar snel bleek dat er iets niet goed was, hij werd ongeneeslijk ziek verklaard en het gezwel moest worden verwijderd. Het gezwel werd met succes operatief verwijderd, maar het betekende een einde aan zijn prof carrière.

Dank aan God

Op social media plaatste Hageman vandaag een post waarin hij zegt dankbaar te zijn dat hij alles goed doorstaan heeft. "Een half jaar geleden sloeg de Russische vechter Dmitry Menshikov mij knock-out en redde er zelfs mijn leven mee. Soms zijn Gods zegeningen niet in wat hij geeft, maar in wat hij wegneemt. Hij weet het beste, vertrouw hem. "

ZIE OOK>> Kickbokser Robbie Hageman met succes geopereerd

Hageman knapte aanzienlijk snel op na de operatie, hij mag dan wel niet meer actief vechten, maar heeft een goede toekomst voor de boeg. Zo is hij actief in zijn eigen sportschool om zijn kennis over te brengen. Als het gezwel niet op tijd gevonden had geworden, hadden zaken er heel anders uit kunnen zien voor de sympathieke kickbokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws