Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Operatie kickbokser Robbie Hageman goed verlopen

Operatie kickbokser Robbie Hageman goed verlopen

Eerder vandaag is kickbokser Robbie Hageman geopereerd aan een gezwel in zijn hoofd.

De ongeneeslijk zieke Hageman is een zeer getalenteerde kickbokser die onder contract staat bij GLORY Kickboxing, de grootste kickboks organisatie ter wereld.

Er is veel steunbetuiging voor Hageman ook van een groot aantal bekende vechters zoals UFC-vechter Conor McGregor, ook staken de supporters van PSV de jonge vechter een hart onder de riem. Er werden veel video boodschappen gemaakt ter ondersteuning.

Op naar herstel

De vader van Robbie, Theo Hageman melde op zijn Facebook dat zijn zoon de operatie goed had doorstaan: “Operatie is goed verlopen. Wij gaan zo naar hem toe. Nu 1 week afwachten of Robbie nog bestraling en chemo krijgt, tevens afwachten hoe agressief het gezwel is. Operatie is alvast goed verlopen. Iedereen bedankt voor de overweldigende belangstelling, doet ons erg goed. “

LEES OOK: Veel steun voor zieke Robbie Hageman

Het gezwel bij Hageman geconstateerd tijdens een scan. De vechter vertelde tegen Omroep Brabant; “Ik heb een hersenscan gehad en daar kwam uit dat ik een gezwel heb op de achterkant van mijn linkerhersenhelft”. Dat betekent einde carrière. Voorlopig is het niet aan te raden om klappen op mijn hoofd te krijgen. En mentaal zal het altijd wel blijven meespelen, mochten ze het kunnen oplossen.”

Bekijk ook

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek

ENFUSION EINDHOVEN: Levi Rigters zegt af tegen Murat Aygun

Het gevecht tussen topkickboksers Levi Rigters en