ENFUSION KICKBOKS PROMOTOR: 'Ik verlies bakken met geld' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ENFUSION KICKBOKS PROMOTOR: ‘Ik verlies bakken met geld’

ENFUSION KICKBOKS PROMOTOR: ‘Ik verlies bakken met geld’

Met de aanhoudende corona crisis staan veel vechtsport events op de tocht of zijn al afgelast net als Enfusion Zilina, in Slowakije.

Enfusion Zilina, Slovakia zou op 25 april plaatsvinden maar is een jaar verzet naar 2021, dat dit een financiële strop is voor de promotor. Enfusion, van oorsprong een Nederlandse organisatie groeit de afgelopen jaren flink door. De kracht ligt vooral in de samenwerking met lokale promotors.

De organisator van Enfusion Zilina, promotor Róbert Kajánek verteld tegen de Slowaakse nieuws site Žilinský Večerník, dat met het uitstel een flinke financiële strop gemoeid gaat. “Ik kan geen specifiek bedrag zeggen, maar het zal in de loop van de tijd in de tienduizenden euro’s gaan lopen.”

Dan maar verplaatsen

Kajánek, die resoluut weigerde het evenement in de herfst te verplaatsen. ‘Ik ben een realist, we moeten het onder ogen zien en niet zijwaarts stappen, vooruit denken en verplaatsen het is niet anders. ” De verplaatsing heeft onder andere te maken met de straks planning van Enfusion en haar events zegt Kajánek.

Ons team heeft samen met Ľuboš Pilát het evenement verplaatst naar 24 april 2021. We organiseren ongeveer 17 jaar vechtsporttoernooien in Žilina, waarvan we 8 jaar en 7 jaar op de ijsbaan staan ​​onder het merk Enfusion. Maar nu kunnen wij helaas niet anders, ” aldus Kajánek.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page