Legende Buakaw overtrad 'GEEN' knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Legende Buakaw overtrad ‘GEEN’ knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video)

Legende Buakaw overtrad ‘GEEN’ knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video)

Buakaw overtrad 'GEEN' knock-out regel: 'schadevergoeding betaald' (video)

Yoshihiro Sato onthult dat hij een schadevergoeding heeft gekregen wegens contractbreuk door Buakaw Banchamek. Deze sloeg tegen de afspraken in Sato knockout tijdens hun demo kickbokswedstrijd afgelopen oktober.

Kickboks en Muaythai legende Banchamek versloeg zijn Japanse rivaal Sato in slechts 2 minuten en 18 seconden van de eerste ronde in een speciale World Series-wedstrijd in het Rajadamnern Stadium, Thailand. De gepensioneerde kickbokser Yoshihiro Sato onthult dat er een contractbreuk was gepleegd. Voor zijn gevecht met Buakaw Banchamek op 28 oktober als onderdeel van de ‘Legend of Rajadamnern evenementen reeks, afgesproken was dat en geen KO mocht vallen.

Mocht niet

Sato, die op brute wijze werd uitgeschakeld door Buakaw, legde op Twitter uit dat hij een contract had ondertekend waarin de geen KO regel was vastgelegd. Dit nadat hij de promotors herhaaldelijk had uitgelegd dat hij zeven jaar geleden met pensioen was gegaan vanwege een hoofdtrauma en dat hij zich angstig voelde. Maar ging het fout en Buakaw en kwam met de knock-out (lees verder onder video).

Via Twitter bevestigde Sato dat de promotors zich bij hem hadden verontschuldigd en dat hij een dikke schadevergoeding had ontvangen. “… De promotors boden me hun excuses aan voor het schenden van het contract en deden ook een voorstel tot schadevergoeding wegens contractbreuk dat ik accepteerde.

De promotors verontschuldigden zich ook onmiddellijk na het gevecht en kwamen zelfs op bezoek bij de afdeling spoedeisende hulp. Het was een oprechte reactie. Heel erg bedankt.”

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page