Legende Buakaw overtrad 'GEEN' knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Legende Buakaw overtrad 'GEEN' knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video)

Legende Buakaw overtrad 'GEEN' knock-out regel: Dikke schadevergoeding (video)

Yoshihiro Sato onthult dat hij een schadevergoeding heeft gekregen wegens contractbreuk door Buakaw Banchamek. Deze sloeg tegen de afspraken in Sato knockout tijdens hun demo kickbokswedstrijd afgelopen oktober.

Kickboks en Muaythai legende Banchamek versloeg zijn Japanse rivaal Sato in slechts 2 minuten en 18 seconden van de eerste ronde in een speciale World Series-wedstrijd in het Rajadamnern Stadium, Thailand. De gepensioneerde kickbokser Yoshihiro Sato onthult dat er een contractbreuk was gepleegd. Voor zijn gevecht met Buakaw Banchamek op 28 oktober als onderdeel van de 'Legend of Rajadamnern evenementen reeks, afgesproken was dat en geen KO mocht vallen.

Mocht niet

Sato, die op brute wijze werd uitgeschakeld door Buakaw, legde op Twitter uit dat hij een contract had ondertekend waarin de geen KO regel was vastgelegd. Dit nadat hij de promotors herhaaldelijk had uitgelegd dat hij zeven jaar geleden met pensioen was gegaan vanwege een hoofdtrauma en dat hij zich angstig voelde. Maar ging het fout en Buakaw en kwam met de knock-out (lees verder onder video).

Via Twitter bevestigde Sato dat de promotors zich bij hem hadden verontschuldigd en dat hij een dikke schadevergoeding had ontvangen. "… De promotors boden me hun excuses aan voor het schenden van het contract en deden ook een voorstel tot schadevergoeding wegens contractbreuk dat ik accepteerde.

De promotors verontschuldigden zich ook onmiddellijk na het gevecht en kwamen zelfs op bezoek bij de afdeling spoedeisende hulp. Het was een oprechte reactie. Heel erg bedankt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws