BADR HARI: ‘Ik hoop op derde gevecht met Rico Verhoeven’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR HARI: ‘Ik hoop op derde gevecht met Rico Verhoeven’

BADR HARI: ‘Ik hoop op derde gevecht met Rico Verhoeven’

BADR HARI: 'Ik hoop op derde gevecht met Rico Verhoeven'

Tijdens de TV talkshow Jinek dinsdag sprak Badr Hari over zijn komende gevecht met Benny Adegbuyi. Ook hoopt hij op nog een gevecht met Rico Verhoeven.

Op de vraag of Badr zijn tegenstander Benjamin Adegbuyi al aan het bestuderen was antwoord de kickbokslegende; “Nog niet, ik ga hier wel mee beginnen. Ik ga op zoek naar zijn zwakke plek en zijn routine trekjes.” Op de vraag of er getest wordt op corona kon Badr alleen aangeven dat er nog weinig bekend is over hoe zaken op het event geregeld gaan worden.

Gevaarlijke vechter

Het gesprek kwam op de wedstrijd van december 2019 tegen Rico Verhoeven en de blessure die Badr deed afhaken. “Ik dacht hoeveel pech kun je hebben, ik wilde winnen ook voor mijn kinderen. Sinds ik hen heb ben ik nog gevaarlijker geworden als vechter. “

“Winnen doe ik nu vooral voor mijn kids, ik wil niet dat als zij op school komen ze van kinderen uit een hogere klas horen je vader heeft verloren,” zegt Badr. Maar een blessure ligt om de hoek zegt de topatleet maar voorkomen kun je deze niet. “Kijk naar Max Verstappen een lekke band is een lekke band, daar kun je niet aan doen. In het kickboksen is het niet anders.”

Blessures horen erbij

Ook werd de vraag gesteld of Badr wel eens bang is voor een gevecht. “Bang niet maar ik weet nog dat ik tegen Sem Schilt moest vechten, die is over de twee meter. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik misschien heb ik een fout gemaakt. Maar in de ring verdwijnt de angst en ga je ervoor. “

Vechten zonder publiek vindt Badr ook geen probleem, “in de gym train je ook zonder publiek. Het zijn nieuwe tijden en we moeten ons aanpassen, in Japan waren ze ook altijd stil als ik daar vocht. In Nederland zijn mensen luidruchtiger. Het zal een nieuwe belevenis zijn. “

Respect voor GLORY

De hamvraag of Badr in december zal vechten op een event tegen Rico werd gesteld: “Ik hoop op nog een gevecht met Rico, of het december wordt of januari is nog niet duidelijk. Het hangt er ook vanaf hoe de mensen dit event zullen ontvangen nu ze mee moeten kijken op afstand via livestream.”

Badr is betrokken bij de events: “Ik ben er nauw bij betrokken en ik vindt dat GLORY het goed doet ondanks de coronapandemie. We moeten zorgen dat de fans krijgen wat ze verdienen en de gevechten die ze het liefst zien te brengen. ” 7 november staat Badr tegenover Adegbuyi die hij zeker niet zal sparen.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page