Kickboks legende Jan Oosterbaan vervult wens van stervende vriend Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Jan Oosterbaan vervult wens van stervende vriend

Kickboks legende Jan Oosterbaan vervult wens van stervende vriend

Kickboks legende Jan Oosterbaan vervult wens van stervende vriendZiek

De ongeneeslijk zieke Joop Meulmeester en goede vriend van Jan Oosterbaan heeft niet lang meer te leven, en graag wil hij een laatste keer mee op de motor door Rotterdam. Oosterbaan die naast kickboks grootheid, oprichter is van Harley motor club Goodfellas, zal op 25 augustus deze wens in vervulling doen gaan. Samen met een groot aantal leden van zijn club zal men in colonne met de ongeneeslijk zieke Joop Meulmeester door Rotterdam rijden.

Strijd

Oosterbaan's Harley Davidson motor club Goodfellas stond gelijk klaar toen het verzoek kwam om deze rit te organiseren, Meulmeester en Oosterbaan zijn al jaren vrienden en kennen elkaar van de straat en uit de bokswereld. Oosterbaan is een van de vechters die zich inzet voor de organisatie Fighters Against Cancer die o.a. in België elk jaar een groot evenement organiseren om zo geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Als men wil dan mag men zich aansluiten bij de geplande rit, om 12.00 uur op 25 augustus wordt er verzameld bij het clubhuis van de Goodfellas op industrieterrein De Laagjes in Rotterdam-Zuid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws