Home / Nieuws / Kickboks legende Andy Souwer opent eigen party en evenementen centrum

Kickboks legende Andy Souwer opent eigen party en evenementen centrum

Kickboks kampioen Andy Souwer opent eigen party en evenementen centrum

Andy Souwer is het voorbeeld hoe een vechtsporter na zijn carrière verder succes kan boeken. Zo investeerde hij in een eigen party en evenementen centrum in Tilburg. Vandaag kreeg Souwer officieel bevestigd dat zijn plannen doorgang kunnen vinden.

Het centrum van Souwer heeft meerdere functies, zo kan het gebruikt worden voor bruiloften, feesten maar ook zijn er al bedrijven die ruimte hebben gereserveerd voor zakelijke meetings.

“Ik was op zoek om ergens in te investeren met het door mij over de jaren verdiende geld met kickboksen. Ik kwam in contact met iemand die er mee bezig was om een evenementen centrum te openen maar hij werd tegengewerkt, “ zegt Souwer.

Discriminatie

“Dit triggerde mij er in te verdiepen en er serieus mee aan de slag te gaan. Wij schoven aan bij de gemeente en als snel bleek dat er een vorm van discriminatie achter schuilde, om geen toestemming gegeven om een centrum te openen. De Marokkaanse afkomst van mijn zakenpartner bleek reden om tegen te werken, “ vervolgt Souwer.

“Na veel heen en weer gepraat kregen wij vandaag dan officieel te horen dat wij toch open mogen. Het was wel even spannend want aankomend weekend organiseren wij een groot feest. “

Kom langs

“Wij hebben overigens nog wat plekken over voor zaterdag, ” grapt Souwer. In ons La Reine Party & Events centrum hebben wij einde middag een Christmas Diner show op het programma staan, met een groot aantal bekende artiesten, iedereen is welkom. “

Naast het feit dat Souwer vandaag goed nieuws kreeg dat zijn zaak open mag, werd ook bekend gemaakt dat hij in 2019 snel de ring weer ingaat bij ONE Championship, tijdens het debuut van de organisatie in Japan.

2019 wordt een top jaar

“Vandaag vieren we dubbel feest, 2019 kan niet beter voor mij beginnen we gaan er voor, “ zegt Souwer.

LEES OOK: Andy Souwer vecht tegen oude bekende in Japan

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page