Kickboks legende Ali Gunyar "The Maffia" maakt comeback Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Ali Gunyar "The Maffia" maakt comeback

Kickboks legende Ali Gunyar "The Maffia" maakt comeback

Meervoudig kampioen

Vanaf 2011 is Ali de huidige W.I.P.U. "King of the Ring" super middengewicht wereldkampioen in K-1 regels. Zijn laatste partij (75 kg World Title) vocht hij tegen Michael Wakeling tijdens Enfusion Live 11, een partij die hij verloor, maar hij maakt nu zijn comeback. Zijn uitgebreide vechter record houdt onder ander in dat hij tegen namen als een Gago Drago en Albert Kraus heeft gestaan, de laatst is ook nog steeds actief als kickbokser o.a. bij Enfusion en in China.

Toernooi

Gunyar doet mee aan een 16 mans live toernooi in Turkije wat live uitgezonden gaat worden op de Turkse televisie (Kanal D). Hij mag dan wel inmiddels 38 jaar oud zijn, maar hij traint nog steeds hard en is super fit. Een comeback op deze leeftijd is niet voor iedereen weggelegd maar Gunyar maalt er niet om en zal ongetwijfeld het beste van zichzelf geven. Veel van zijn fans kijken uit naar zijn terugkeer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws