Kickboks kampioen 'sterft' na heftig straatgevecht Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioen 'sterft' na heftig straatgevecht

Kickboks kampioen 'sterft' na heftig straatgevecht
Kickboks kampioen 'sterft' na heftig straatgevecht

Vechten op straat is een heel verschil met competeren in de ring en loopt in de meeste gevallen niet goed af.

Een straatgevecht in Oezbekistaan is tragisch afgelopen voor zevenvoudig kickboks kampioen, Muslimbek Omonov. De 23-jarige vechter was een veelbelovend talent en vocht onder andere in de beruchte Tatneft toernooi waar alleen een knock-out overwinning geldt.

Afgelopen weekend liep volgens media een straatgevecht in in Tasjkent, de hoofdstad van het land flink uit de hand. Omonov werd in het ziekenhuis opgenomen samen met twee andere slachtoffers na deelname aan een hevig straatgevecht waarbij twee afzonderlijke groepen betrokken waren in een lokaal café in het district Yunusabad.

Vaker voorgekomen

Volgens de berichten arriveerde Omonov in het ziekenhuis met steekwonden en stierf aan zijn verwondingen. Artsen die in het ziekenhuis aanwezig waren, konden de 23-jarige niet redden. Omonov was nast het kickboksen een professionele MMA-vechter met een 6-2 professioneel record. Hij won ook een gouden medaille in het Aziatische MMA-kampioenschap.

ZIE OOK >>MMA vechter sterft op straat na gevecht met beveiligers

Dit is niet de eerste keer dat vechtsporters zijn overleden aan gewelddadige uitspattingen op straat. In augustus 2018 brak er een gevecht uit tussen de 25-jarige MMA-jager Zhamshid Kenzhaev en de bewakers in een nachtclub. De atleet stierf in het ziekenhuis aan zijn wonden. Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oezbekistan bevestigde de dood van Omonov en startte een strafrechtelijk onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws