Schokkende video: Politie Moskou slaat vader MMA-vechter dood Nieuws
Nieuws

Schokkende video: Politie Moskou slaat vader MMA-vechter dood

Schokkende video: Politie Moskou slaat vader MMA-vechter dood
Schokkende video: Politie Moskou slaat vader MMA-vechter dood

Er is een onderzoek ingesteld tegen de politie nadat het slachtoffer was overleden aan zijn wonden.

Een groot schandaal in Rusland, drie politieagenten worden verdacht van de moord op Sulli Yunusilau, de vader van MMA-vechter Magomed Yunusilau. Het voorval wordt aangemerkt als een anti moslim daad.

Persbureau TASS meldt dat de 46-jarige man werd gedood in een handgemeen welke in een apotheek begon, maar buiten een triest einde kende met de dood van het slachtoffer.

Haatdragend tegen moslims

De politieagenten waren buiten dienst en zwaar beschonken. Ze zagen Yunusilau vechten met een plaatselijke bewoner en besloten in te grijpen. De agenten benaderden naar verluidt Yunusilau en zeiden: "Een Dagestani moslim kan geen Russen verslaan". Het slachtoffer vluchtte een apotheek binnen, maar werd door de agenten meegesleurd naar buiten en verder geslagen.

Het slachtoffer was dusdanig hard tegen het hoofd geslagen en getrapt door de agenten dat hij zwaar hersenletsel opliep welke een hersenbloeding veroorzaakte. Hij overleed in het ziekenhuis aan de gevolgen van de mishandeling. De agenten zijn vastgezet en geschorst een onderzoek is ingesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws