Kickboks Gym heeft nieuwe locatie na lange strijd met gemeente Nieuws
Nieuws

Kickboks Gym heeft nieuwe locatie na lange strijd met gemeente

Kickboks Gym heeft nieuwe locatie na lange strijd met gemeente
Kickboks Gym heeft nieuwe locatie na lange strijd met gemeente

Na wat leek op een dwarslig actie van de Gemeente Tilburg heeft Team Smits eindelijk een nieuwe locatie.

De sportschool van Joey Smits moest na lange tijd actief te zijn in de gemeente Tilburg zijn deuren gedwongen sluiten. Na veel getouwtrek, wat leek op pesterij en onwil van de gemeente zijn de sportschool en haar leden gered. Smits en zijn strijd tegen de gemeente haalde het landelijke nieuws.

LEES OOK >> Gemeente Tilburg maakt het sportschool erg moeilijk

Het was een bittere strijd en lange tijd zag het er dan ook slecht uit voor Team Smits, Joey raakte zelf haast aan de bedelstaf en zware wolken hingen dan ook over het bestaan van de sportschool. Er werd een tussenoplossing gevonden zo werd er tijdelijk onderdak gevonden in een pand van kickboks legende Andy Souwer, maar Smits zette de strijd en zoektocht voort.

Erg blij

Vrijdag melde Smits onze redactie dat er inmiddels een nieuwe locatie is gevonden en de verbouwing in volle gang is. Hij zegt verheugd te zijn dat er straks weer volop les gegeven en getraind kan worden. De sportschool vervulde een belangrijke sociale rol op de vorige locatie, zo werd en aan hulpbehoevende kinderen zelfs kosteloos les gegeven.

De nieuwe locatie van Team Smits is te vinden aan de Dijksterhuisstraat 80a, in Tilburg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws